Palvelut  Espoo Helsinki Vantaa

LVI-huollot

LVI-huollot ovat tärkeä osa kodin tai rakennuksen ylläpitoa ja niiden säännöllinen tarkastus sekä huolto on osa kodin kodin viihtyvyyttä.

Linjasaneeraukset

Linjasaneeraus on tärkeä toimenpide vanhoissa rakennuksissa, joka parantaa asumismukavuutta ja lisää asumisviihtyvyyttä.

Ravintoloiden putkiremontit

Ravintoloiden putkiremontit vaativat tarkkaa suunnittelua ja aikataulutusta, jotta ravintola saadaan toimintaan mahdollisen sujuvasti.

Toimistojen putkityöt

Toimistojen putkityöt ovat olennainen osa kiinteistön huoltoa ja niiden asianmukainen toteutus varmistaa sujuvan toiminnan omalle yritys toiminnalle.

Putkivuotojen korjaus

Putkivuotojen korjaus on tärkeä toimenpide, jolla estetään mahdolliset vahingot ja ympäristöhaitat

Vesijohdon ja viemärin asennus

Vesijohdon ja viemärin asennus vaatii ammattitaitoista ja huolellista työskentelyä, jolla myös varmistetaan viemäreiden oikeanlainen toimivuus, joka lisää myös  viemäreiden käyttöikää.

Lämmitysjärjestelmien asennus ja huolto

Lämmitysjärjestelmien asennus ja huolto on tärkeä osa kodin toimivuutta ja energiatehokkuutta, ja siksi on tärkeää että järjestelmä toimii tasaisesti ja kunnolla vuodesta toiseen.

Ilmanvaihtojärjestelmät

Kodin Ilmanvaihtojärjestelmän tulee olla säännöllisesti huollettu ja toimiva, jotta sisäilman laatu pysyy hyvänä jatkuvasti

google-site-verification=sK7HbViGzBL-9dfjfBjqDkiFr22RVLRibM22hqhpYTU